2010. július 6., kedd

VOLTunk

Akkor voltam utoljára VOLT fesztiválon, mikor gimis voltam. Akkor még csak pár koncert volt a Sportcentrumban. Aztán évről évre többen jöttek és elkezdtek csövezni a környező padokon a résztvevők, így kitették őket koncertestől a campingbe. Idén úgy alakult, hogy mi is növeltük a létszámot és a bevételt.
A velünk lévő pelenkás időbeosztására tekintettel mi akkor érkeztünk, mikor a kemény mag a reggeli fogkefével sorakozni kezdett a vizesblokkoknál (azaz Bálint délutáni alvása után). Szalóki Ági néni koncertjén csak egy legény volt talpon a színpad előtti tűző napon.

A többiek pár méterrel arrébb a padokon az árnyékban hidratáltak.

Szalóki Ági a hőség és a túlkoros közönség ellenére becsülettel lenyomta a standard gyerekkoncertjét, a Gingallót. (Éjjel ugyanitt szuper zene volt.) A nagyszínpadon épp akkor muzsikáló Ladánybenyét csak tisztes távolból szemléltük.

Ok: előző nap otthon, a nappaliból is lehetett élvezni a Prodigy-t és este, amikor visszamentünk - immár Bálint nélkül - se mentünk közelebb Kispálhoz és a borzhoz.
Tóninak tetszett a közönség is: jobb állapotban voltak az emberek még az uccsó napon is, mint a Sziget fesztiválon és kevesebb családos résztvevő volt visítozó gyerekkel, mint a Gyerekszigeten (s annál több bikiniben flangáló fiatal csaj). :-)

Nincsenek megjegyzések: